DOLLICIOUS With Love&Passion

Rakkaudesta rotuun vuodesta 2003

DOLLICIOUS With Love&Passion

Rakkaudesta rotuun vuodesta 2003

 

 

Dollicious-pennun varauskäytäntö

 

Meillä on tällä hetkellä jonoa lemmikkitasoisiin pentuihin. Mikäli haluat odotuslistalle, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja perheestäsi ja millaista pentua toivot perheeseesi.

Varauksia ei tehdä pelkkien sähköposti- tai Whatsapp-viestien perusteella.

Kaikki pennut ovat varattavissa vain siten, että pentuja tullaan katsomaan paikan päälle pentujen ollessa n. 7-8 viikoisia. Alustava varaus voidaan sopia puhelimitse ja se on voimassa sovittuun päivään saakka, jonka jälkeen varaus raukeaa, ellei pentua ole tultu katsomaan sovitusti. Tämän jälkeen pentua tarjotaan seuraavalle.

Pennuista maksetaan varausmaksu välittömästi sen jälkeen, kun pennun kaupasta on tapaamisella yhteisesti sovittu. Varaus on molempia osapuolia sitova, ja varausmaksua en ole velvollinen palauttamaan, mikäli ostaja peruuttaa varauksen kissasta riippumattomista syistä. Mikäli pennussa ilmenee varauksen jälkeen ennen luovutusta jokin perinnöllinen sairaus tai virhe, joka oleellisesti vaikuttaa pennun terveyteen sekä myyntiin, palautan varausmaksun aina tai varaus voidaan yhteisellä sopimuksella siirtää johonkin muuhun pentuun.

Seuraavia pentuja pääsee katsomaan ja varaamaan maaliskuun lopulla ja luovutettavissa nuo pennut ovat touko-kesäkuun vaihteessa 2021.