DOLLICIOUS With Love&Passion

20 vuotta rakkaudesta rotuun

DOLLICIOUS With Love&Passion

20 vuotta rakkaudesta rotuun

 

Dollicious kasvatuskissat

Kasvatuksessa käyttämäni kissat ovat HCM DNA negatiivisia ja suurin osa myös HCM ja RN/CIN (refluksi nefropatia) (sydän- ja munuaissairauksia) ultrauksella negatiivisiksi testattuja.

Kissani ovat myös FeLV ja FIV negatiivisten (kissarutto ja kissa-aids) kissojen jälkeläisiä useassa sukupolvessa, eivätkä kissani ulkoile vapaasti.

Kissalassamme otetut kakkanäytteet ovat olleet puhtaita eli kissalamme kissoista ei ole löydetty matoja tai muita suolistobakteereja. Tämän takia kissojamme eikä myöskään pentujamme madoteta rutiinisti.

Tarvittaessa kissoistamme otetaan myös hengitystienäytteet, joilla saadaan selville hengitysteitse tarttuvat bakteerit. Nämä näytteet ovat myös olleet puhtaita.

Dollicious-pentu on luovutettaessa:

Rokotusten ajankohdasta riippuen 14-15 viikon ikäinen ja on kaksi kertaa rokotettu PUREVAX RCP rokotteella sekä kahdesti tai kolmesti eläinlääkärin tarkastama. Pentu on myös sirutettu sekä varhaiskastroitu/steriloitu.

Dollicious pennut rekisteröidään TICAan.

Jokaisen pennun hinta on aina pentukohtainen. Pennun väri ja kuvio vaikuttavat pennun hintaan, samoin kuin se, onko pennulla jokin isompi vika tai haitta tai onko pentu kenties soveltuva esimerkiksi näyttelyihin. 

Lemmikkipennun hinta on 1000-1200€. Pennun hinnan päälle tulevat ostajan maksettavaksi tämän lisäksi sterilointi/kastrointikulut kunkin eläinlääkärin veloituksen mukaisesti.

Pennunostaja saa hyvissä ajoin ennen luovutusta pentua koskevat kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet, joita käydään yhdessä läpi jo ennen luovutusta.

Luovutuksen yhteydessä ostaja saa pentukassin/repun, jossa on tuttuja ruokia, etuseteleitä sekä leluja.

Terveystakuu

Vaikka panostankin pentujeni vanhempien terveystutkimuksiin ja pyrin käyttämään vain terveitä kissoja kasvatuksessani, en voi taata 100% tervettä pentua kenellekkään. Tämän vuoksi jokaisella Dollicious-pennulla on aina kahden vuoden takuu perinnöllisten munuais- ja sydänsairauksien (RN, Refluksi nefropatian sekä HCM.n) varalta sekä vuoden takuu tarttuvan vatsakalvontulehduksen eli FIPin varalta.