DOLLICIOUS With Love&Passion

20 vuotta rakkaudesta rotuun

DOLLICIOUS With Love&Passion

20 vuotta rakkaudesta rotuun

 

Kasvatuksessa käyttämäni kissat ovat HCM DNA negatiivisia ja suurin osa myös HCM ja RN/CIN  (sydän- ja munuaissairauksia) ultrauksella negatiivisiksi testattuja ennen ensimmäistä astutustaan. Kissani ovat myös FeLV ja FIV negatiivisten (kissarutto ja kissa-aids) kissojen jälkeläisiä useassa sukupolvessa, ja tuontikissani tietenkin vielä testattu Suomeen tultuaan. Kissani eivät ulkoile vapaasti ja kaikki kasvatuskissani ovat A-veriryhmää.

Kissalassamme otetut kakkanäytteet ovat olleet jo vuosia puhtaita eli kissalamme kissoista ei ole löydetty matoja tai muita suolistobakteereja. Tämän takia kissojani eikä myöskään pentujani enää madoteta rutiinisti.

Tarvittaessa kissoistamme otetaan myös hengitystienäytteet, joilla saadaan selville hengitysteitse tarttuvat bakteerit. Nämä näytteet ovat myös olleet puhtaita.

Dollicious-pentu on luovutettaessa:

Rokotusten ajankohdasta riippuen 14-15 viikon ikäinen ja on kaksi kertaa rokotettu PUREVAX RCP rokotteella sekä kahdesti tai kolmesti eläinlääkärin tarkastama. Pentu on myös sirutettu sekä varhaiskastroitu/steriloitu.

Dollicious pennut rekisteröidään TICAan. Jokaisen pennun hinta on aina pentukohtainen. Pennun väri ja kuvio vaikuttavat pennun hintaan, samoin kuin se, onko pennulla jokin isompi vika tai haitta (esim. häntäknikki tai napatyrä) tai onko pentu kenties soveltuva esimerkiksi näyttelyihin. Pidätän siis oikeuden määritellä kunkin pennun hinnan yksilöllisesti. Näyttelyihin soveltuvaa pentua ei ole kuitenkaan pakko käyttää näyttelyissä, vaan päätöksen näyttelyttämisestä teet sinä omistajana.

Lemmikki/näyttelykastraattipennun hinta on 1100/1300€. Pennun hinnan päälle tulevat ostajan maksettavaksi tämän lisäksi sterilointi/kastrointikulut kunkin eläinlääkärin veloituksen mukaisesti eli lemmikkitasoiset sekä näyttelykastraattipennut myydään aina varhaiskastroituina, ilman jalostusoikeuksia.

Pennunostaja saa hyvissä ajoin ennen luovutusta pentua koskevat kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet, joita käydään yhdessä läpi jo ennen luovutusta. Luovutuksen yhteydessä ostaja saa pentukassin/repun, jossa on tuttuja ruokia, etuseteleitä sekä leluja.

Terveystakuu:

Vaikka panostankin pentujeni vanhempien terveystutkimuksiin ja pyrin käyttämään vain terveitä kissoja kasvatuksessani, en voi taata 100% tervettä pentua kenellekkään. Tämän vuoksi jokaisella Dollicious-pennulla on aina kahden vuoden takuu perinnöllisten munuais- ja sydänsairauksien (RN, Refluksi nefropatian sekä HCM.n) varalta sekä vuoden takuu tarttuvan vatsakalvontulehduksen eli FIPin varalta.