DOLLICIOUS With Love&Passion

20 vuotta rakkaudesta rotuun

DOLLICIOUS With Love&Passion

20 vuotta rakkaudesta rotuun

 

Kasvatuksessa käyttämäni kissat ovat HCM DNA negatiivisia eli eivät kanna tuota sydänsairautta aiheuttavaa geeniä ja aina mahdollisuuksien mukaan myös HCM ja RN/CIN  (sydän- ja munuaissairauksia) ultrauksella terveiksi testattuja jo ennen ensimmäistä pentuettaan. Kissani ovat myös FeLV ja FIV negatiivisten (kissarutto ja kissa-aids) kissojen jälkeläisiä useassa sukupolvessa, ja tuontikissani ovat negatiivisiksi testattuja Suomeen tultuaan. Kissani eivät ulkoile vapaasti ja kaikki kasvatuskissani ovat A-veriryhmää.

Suurin osa kissoistani on myös My CatScan geenitesteillä testattuja myös muiden geenivirheiden varalta.

Kissalassamme otetut kakkanäytteet ovat olleet jo vuosia puhtaita eli kissalamme kissoista ei ole löydetty matoja tai muita suolistobakteereja. Tämän takia kissojani eikä myöskään pentujani enää madoteta rutiinisti.

Tarvittaessa kissoistamme otetaan myös hengitystienäytteet, joilla saadaan selville hengitysteitse tarttuvat bakteerit. Nämä näytteet ovat myös olleet puhtaita.

Dollicious-pentu on luovutettaessa:

Rokotusten ajankohdasta riippuen 14-15 viikon ikäinen ja on kaksi kertaa rokotettu PUREVAX RCP rokotteella sekä kahdesti tai kolmesti eläinlääkärin tarkastama. Pentu on myös sirutettu sekä varhaiskastroitu/steriloitu.

Dollicious pennut rekisteröidään TICAan. Jokaisen pennun hinta on aina pentukohtainen. Pennun väri ja kuvio vaikuttavat pennun hintaan, samoin kuin se, onko pennulla jokin isompi vika tai haitta (esim. häntäknikki tai napatyrä) tai onko pentu kenties soveltuva esimerkiksi näyttelyihin tai myydäänkö se kasvatusoikeuksin. Pidätän siis oikeuden määritellä kunkin pennun hinnan yksilöllisesti. Näyttelyihin soveltuvaa pentua ei ole kuitenkaan pakko käyttää näyttelyissä, vaan päätöksen näyttelyttämisestä teet sinä omistajana. Pennun hinta on 1200-2300€

Pennun hinnan päälle tulevat ostajan maksettavaksi tämän lisäksi sterilointi/kastrointikulut kunkin eläinlääkärin veloituksen mukaisesti eli lemmikkitasoiset sekä näyttelykastraattipennut myydään aina varhaiskastroituina, ilman jalostusoikeuksia.

Pennunostaja saa hyvissä ajoin ennen luovutusta pentua koskevat kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet, joita käydään yhdessä läpi jo ennen luovutusta. Luovutuksen yhteydessä ostaja saa pentukassin/repun, jossa on tuttuja ruokia, etuseteleitä sekä leluja.

Terveystakuu:

Vaikka panostankin pentujeni vanhempien terveystutkimuksiin ja pyrin käyttämään vain terveitä kissoja kasvatuksessani, en voi taata 100% tervettä pentua kenellekkään. Tämän vuoksi jokaisella Dollicious-pennulla on aina kahden vuoden takuu perinnöllisten munuais- ja sydänsairauksien RN (refluksi nefropatia) sekä HCM (hypertrofinen kardiomyopatia) varalta sekä vuoden takuu tarttuvan vatsakalvontulehduksen eli FIPin varalta.